Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε

το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κοινή δήλωση Γ.Νόβα και Κ.Κωτσαντή για την Κυριακάτικη Αργία



Σε κοινή τους δήλωση οι υποψήφιοι για το δήμο Πρέβεζας και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Νόβας και Κώστας Κωτσαντής αντίστοιχα, ανέφεραν σχετικά με την κυριακάτικη αργία: 

«Όλοι οι εργαζόμενοι, μαζί με το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας και οι αυτοαπασχολούμενοι με τον Εμπορικό Σύλλογο Πρέβεζας να κατοχυρώσουμε στην πράξη την κυριακάτικη αργία, που καταργεί η κυβέρνηση και με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφερειακής Αρχής. Χαρακτηριστική ήταν η θέση του νυν περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη, ο οποίος σε πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μην καταργηθεί η κυριακάτικη αργία,  σε προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία σωματείων της περιοχής μας, αρνήθηκε να πάρει ξεκάθαρη θέση υπεράσπισης της. Στο ίδιο μήκος κύματος  κινείται και ο νυν αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ.Ιωάννου για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Τεράστιες ευθύνες έχουν όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί που δεν έβγαλαν τσιμουδιά για το ζήτημα. Η στάση τους και στο ζήτημα της κυριακάτικης αργίας να αποτελέσει πρόσθετο κριτήριο ψήφου για όλους τους εργαζόμενους.
Να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζονται από το ΚΚΕ που δεν έλειψε από κανένα μικρό και μεγάλο αγώνα του λαού και παλεύει με συνέπεια για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας».